Liiketoiminnan kuvaus

Telesten integroitu tuote- ja palvelutarjonta auttaa rakentamaan ja ylläpitämään verkottuneempaa yhteiskuntaa. Ratkaisumme tuovat televisio- ja laajakaistapalvelut sinulle, takaavat turvallisuutesi julkisilla paikoilla ja opastavat sinua joukkoliikenteen käytössä.

Network Products 
Network Products toimittaa tilaajaverkkoja, videokeskuksia ja tilausvideoratkaisuja sekä niihin liittyviä palveluja kaapelioperaattoreille. Tilaajaverkkojen tuotteissa Teleste on markkinajohtaja Euroopassa ja videokeskuksissa merkittävä toimija globaalisti. Tilaajaverkoissa tuotevalikoima sisältää kaikki komponentit valokuituratkaisuista kaapeliverkon vahvistimiin ja passiivikomponentteihin. Videokeskuksissa painopiste on täysin digitaalisissa ratkaisuissa. Tuoteliiketoimintaan liittyvät palvelut sisältävät järjestelmäsuunnittelua, laadunvarmennuskonsultointia, toimitettujen järjestelmien ylläpitopalvelu- ja sekä koulutusta.

Video Security and Information
Teleste toimittaa kokonaisvaltaisia informaatio- ja videovalvontaratkaisuja joukkoliikenneoperaattoreille, junavalmistajille ja julkiselle sektorille. Telesten tuoteportfolio kattaa laajamittaiset matkustajainformaatioratkaisut, videovalvontajärjestelmät sekä tilannekuvajärjestelmät. Telesten ratkaisut liitetään usein yhteen muiden operatiivisten järjestelmien, kuten liikennevalvonta-, hälytys- ja kriisinhallintajärjestelmien kanssa. Telestellä on vahva markkina-asema johtavien junavalmistajien ja joukkoliikenneoperaattoreiden keskuudessa sekä vaativissa viranomaisprojekteissa. Sen markkina-alueet ovat pääosin Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.

Network Services
Network Services –liiketoiminta-alue tarjoaa kokonaisvaltaisia palveluita tilaajaverkkojen suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon. Network Services liiketoiminta-alueen asiakaskunta koostuu pääosin isoista eurooppalaisista kaapeli- ja teleoperaattoreista sekä verkkolaitevalmistajista. Palvelujen toteutusaste ja laajuus vaihtelevat asiakkaittain yksittäishinnoitelluista palveluista avaimet käteen -periaatteella toteutettaviin projekteihin. Network Services -liiketoiminnan toimintamaat ovat Englanti, Sveitsi, Suomi, Puola ja Belgia.

 

Lue lisää liiketoimintayksiköistämme vuosikertomuksesta.