Tervetuloa Telesten sijoittajasivuille

Me Telestellä suosimme avointa ja kommunikoivaa kulttuuria. Olemme keränneet näille sivuille tietoutta, jonka toivomme sijoitusmielessä olevan sekä mielenkiintoista, että hyödyllistä. Kerromme yhtiömme strategisen suuntauksen sekä hallintoa ja taloutta koskevaa tietoutta helpottaaksemme luomaan toiminnoistamme totuudenmukaisen ja avoimen kuvan investointimahdollisuuksia kartoitettaessa.

"Telestellä on kymmenien vuosien ajan onnistuneesti hyödynnetty innovatiivisen kehitystyön tuote- ja systeemiratkaisuja alati muuttuvassa teknologiaympäristössä. Laaja kokemuksemme ja vuosien mittaan kumuloitunut asiantuntemuksemme signaalinsiirrossa- ja prosessoinnissa sekä video- ja informaatiojärjestelmissä ovat edesauttaneet meitä pyrkimyksessämme palvella asiakkaidemme yhä moninaisempia tarpeita ja vaatimuksia.

Olemme erinomaisissa asemissa ydinliiketoiminnoissamme. Asetamme kuitenkin tavoitteemme vielä astetta korkeammalle; visiomme on olla paras kumppani verkottuneen yhteiskunnan rakentamiseen. Uskomme vakaasti omaavamme hyvät mahdollisuudet saavuttaa kannattavan kasvun tavoitteemme".


Esa Harju
Toimitusjohtaja